Venda de pis a Sabadell

Compra i venda de pisos amb tècniques 2.0

Tradicionalment si volíem comprar o vendre un pis, per exemple si volíem fer una venda de pis a Sabadell, hi havia dos grans elements que ens permetien ficar a la venda o buscar un immoble amb garanties: existien els cartells al carrer i els anuncis en premsa, revistes especialitzades (per suposat, a més d’altres elements que eren útils i de la inestimable boa a boca o de l’acció comercial de les agències immobiliàries), etc. Actualment la realitat ha canviat, i molt.

Venda de pis a Sabadell

L’aparició i consolidació de les noves tecnologies, i especialment d’Internet, ha provocat un canvi radical en la forma de comprar i vendre un pis, l’essència és igualment la mateixa, però les formes d’articular la forma d’anunciar o de buscar la compra o venda d’un pis s’ha transformat radicalment.

Avui les agències immobiliàries continuen tenint un paper cabdal en les transaccions però passen a tenir un perfil més assessor i gestor que no només netament comercial, i les acciones publicitàries deixen una mica enrere els cartells al carrer i es focalitzen a la xarxa. Ben cert és, que encara es segueixen anunciant, i se seguirà fent, a peu de carrer, com també ho és que els anuncis en premsa i revistes segueixen tenint encara una part del protagonisme, però molt minvat i cada cop més, transferit aquest a l’entorn digital.

I encara cal dir més, no només es tracta d’un transvasament de plataformes publicitàries. Internet, i per exemple les xarxes socials, han portat també diferents i noves realitats. Així per exemple cerques geolocalitzades faciliten molt la cerca de pis d’una persona que es troba en una àrea concreta, o bé les xarxes socials suposen una forma molt moderna i avançada de transformar completament el «boca a boca» tradicional.

Deja una respuesta